Advertisement

Radiožurnál Sport / Wnvmvb2llxa9um - Reprezentace a vstupy z fotbalových a hokejových stadionů.

Radiožurnál Sport / Wnvmvb2llxa9um - Reprezentace a vstupy z fotbalových a hokejových stadionů.. Последние твиты от radiožurnál sport (@radiozurnals). ‎hosté ve studiu sportovního rádia radiožurnál sport. Match highlights, posts and more on site! Κυριακή, 30 μαϊου 2021, 01:04. Května 2019 nás ve studiu dvakrát denně navštíví sportovci a jiné důležité osobnosti českého hokeje a sportu obecně.

Sportovním vysílání na radiožurnálu se nic nezmění (sport v této podobě zde očekává téměř 50 procent posluchačů). Mája športovú stanicu radiožurnál sport. Radiožurnál sport má vysílat denně od 6:00 do půlnoci, od půlnoci do šesté ranní bude přejímat vysílání radiožurnálu. Последние твиты от radiožurnál sport (@radiozurnals). Český rozhlas radiožurnál sport je připravovaná celoplošná stanice českého rozhlasu, zaměřená na sport.

Stanice Radiozurnal Sport Take V Multiplexu Teleko Dab Digitalni Radio
Stanice Radiozurnal Sport Take V Multiplexu Teleko Dab Digitalni Radio from digital.rozhlas.cz
Hosté ve studiu sportovního rádia radiožurnál sport. Radiožurnál sport bude vysílat v dab+ a také na internetu. Explore tweets of radiožurnál sport @radiozurnals on twitter. Radiožurnál sport bude vysílat například vstupy z paralympijských her nebo ms v para hokeji. Radiožurnál sport je nadstavba pro sportovní příznivce, na. Acede à transmissão gratis ao vivo e descubra mais estações de rádio num relance. Radiožurnál sport zahajuje své vysílání při příležitosti ms v hokeji a posluchačům nabídne exkluzivní obsah i z dalších důležitých sportovních událostí včetně me ve fotbale nebo olympijských her. Sportovním vysílání na radiožurnálu se nic nezmění (sport v této podobě zde očekává téměř 50 procent posluchačů).

Acede à transmissão gratis ao vivo e descubra mais estações de rádio num relance.

Sportovním vysílání na radiožurnálu se nic nezmění (sport v této podobě zde očekává téměř 50 procent posluchačů). Hosté ve studiu sportovního rádia radiožurnál sport. Moderátory jsou martin procházka, andrea sestini hlaváčková, vavřinec hradílek a kateřina neumannová.pic.twitter.com/nrbet4dfgk. 20 видео 866 просмотров обновлен 26 мая 2019 г. Radiožurnál sport je nadstavba pro sportovní příznivce, na. Radiožurnál i nadále bude vysílat například přímé přenosy. ‎hosté ve studiu sportovního rádia radiožurnál sport. Radiožurnál sport's user profile page. Cosmote sport 5 gran premio d'italia oakley moto gp 10:35. Čro dnes spustil radiožurnál sport (video). 743 likes · 1,902 talking about this. Kromě jiného se mohou posluchači těšit na rozhovory osobností s jejich hosty. Acede à transmissão gratis ao vivo e descubra mais estações de rádio num relance.

Κυριακή, 30 μαϊου 2021, 01:04. Pavel richter a vladimír martinec: Radiožurnál sport bude vysílat v dab+ a také na internetu. Mája športovú stanicu radiožurnál sport. Hosté ve studiu sportovního rádia radiožurnál sport.

Cesky Rozhlas Spousti Radiozurnal Sport Informace O Ceskem Rozhlase
Cesky Rozhlas Spousti Radiozurnal Sport Informace O Ceskem Rozhlase from informace.rozhlas.cz
Sledujte slavnostní start vysílání v pátek 21. 743 likes · 1,902 talking about this. Pavel richter a vladimír martinec: Sportovním vysílání na radiožurnálu se nic nezmění (sport v této podobě zde očekává téměř 50 procent posluchačů). Auf srf sport finden sie die neusten nachrichten, videos, livestreams und resultate aus fussball, eishockey, tennis, schwingen und vielen weiteren sportarten. Hosté ve studiu sportovního rádia radiožurnál sport. Последние твиты от radiožurnál sport (@radiozurnals). Radiožurnál sport má vysílat denně od 6:00 do půlnoci, od půlnoci do šesté ranní bude přejímat vysílání radiožurnálu.

Radiožurnál sport je nadstavba pro sportovní příznivce, na.

První sportovní stanice v česku zaměřená na přímé přenosy, vstupy ze stadionů, magazíny o sportu, rozhovory, reportáže, zprávy a hudbu. 24 hodin denně nabízí rychlý a kvalitní informační servis o událostech doma i v zahraničí. Radiožurnál i nadále bude vysílat například přímé přenosy. Oficiální profil sportovní redakce @radiozurnal1. ‎hosté ve studiu sportovního rádia radiožurnál sport. Kromě jiného se mohou posluchači těšit na rozhovory osobností s jejich hosty. Match highlights, posts and more on site! Reprezentace a vstupy z fotbalových a hokejových stadionů. Věříme, že výkon bude lepší než včera a kluci budou chtít vyhrát. Celoplošná veřejnoprávní stanice českého rozhlasu se zaměřením na aktuální zpravodajství a publicistiku. 20 видео 866 просмотров обновлен 26 мая 2019 г. Hosté ve studiu sportovního rádia radiožurnál sport. Radiožurnál sport's user profile page.

Oficiální profil sportovní redakce @radiozurnal1. První speciální sportovní stanice v česku zaměřená na přímé sportovní přenosy, vstupy ze. Auf srf sport finden sie die neusten nachrichten, videos, livestreams und resultate aus fussball, eishockey, tennis, schwingen und vielen weiteren sportarten. ‎hosté ve studiu sportovního rádia radiožurnál sport. Explore tweets of radiožurnál sport @radiozurnals on twitter.

Zijeme Olympijsky Olympijskytym Cz
Zijeme Olympijsky Olympijskytym Cz from www.olympijskytym.cz
Radiožurnál sport je jediné rádio v česku, které nabídne kompletní info ze světa sportu. Mája športovú stanicu radiožurnál sport. Radiožurnál sport's user profile page. Pavel richter a vladimír martinec: Května první speciální sportovní stanici v česku. Vyberte si rádio beat bikers radio doupe český impuls 981 am classic praha clubradio.cz color music radio | the best music in the town country radio český rozhlas rádio retro český rozhlas radiožurnál radiožurnál sport český rozhlas dvojka český rozhlas vltava český. Má vysílat přímé přenosy ze sportovních akcí, tematické magazíny, rozhovory, vstupy a reportáže, které mají být doplněny zpravodajskými relacemi a hudbou. Acede à transmissão gratis ao vivo e descubra mais estações de rádio num relance.

Auf srf sport finden sie die neusten nachrichten, videos, livestreams und resultate aus fussball, eishockey, tennis, schwingen und vielen weiteren sportarten.

Má vysílat přímé přenosy ze sportovních akcí, tematické magazíny, rozhovory, vstupy a reportáže, které mají být doplněny zpravodajskými relacemi a hudbou. Cílí na všechny české sportovní velký důraz má být kladen i na paralympijský sport. Nepřemýšlejte dvakrát a stáhněte si naši novou aplikaci, hudbu, sporty a novinky 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, ať jste kdekoli a kdy chcete. Věříme, že výkon bude lepší než včera a kluci budou chtít vyhrát. Večerní proud aktuální sportovní zpravodajství, názory odborníků, postřehy a zajímavosti ze světa sportu. Sportovním vysílání na radiožurnálu se nic nezmění (sport v této podobě zde očekává téměř 50 procent posluchačů). Český rozhlas radiožurnál sport je připravovaná celoplošná stanice českého rozhlasu, zaměřená na sport. Cosmote sport 5 gran premio d'italia oakley moto gp 10:35. Května první speciální sportovní stanici v česku. Hosté ve studiu sportovního rádia radiožurnál sport. Radiožurnál sport zahajuje své vysílání při příležitosti ms v hokeji a posluchačům nabídne exkluzivní obsah i z dalších důležitých sportovních událostí včetně me ve fotbale nebo olympijských her. Května 2019 nás ve studiu dvakrát denně navštíví sportovci a jiné důležité osobnosti českého hokeje a sportu obecně. Acede à transmissão gratis ao vivo e descubra mais estações de rádio num relance.

Posting Komentar

0 Komentar